Contactgegevens

Schoonhovenseveer 19

2964 GB Groot Ammers

+31 (0)85 4012733

Info@haka-content.nl


IBAN nummer

NL22ABNA0825441161

BTW nr. 8238.12.728.B.01

KVK nr 24482314

€ 1345,00

EVC-trajecten

EVC vakbekwame hbo Jeugd- en Gezinsprofessional

poppetje_haka_houding_hugehumb

Toevoegen aan winkelwagen




EVC-traject

Dit EVC op de beroepsstandaard jeugd en Gezinsprofessional is specifiek bestemd voor medewerkers  die werkzaam zijn binnen de jeugdzorg.

  • De EVC-procedure bestaat uit het opbouwen van een digitaal portfolio waarin de kandidaat aan de hand van reële casussen laat zien over alle benodigde competenties te beschikken en een eindgesprek (CGI= Criterium Gericht Interview) met inhoudsdeskundigen.
  • Op basis van portfolio en eindgesprek ontvangt de kandidaat een ervaringscertificaat
  • Tijdens de procedure is onbeperkte digitale begeleiding beschikbaar, zijn er instructievideo's beschikbaar en is er naast de intake een tweede begeleidingsbijeenkomst ingepland.
  • Extra begeleiding is zowel individueel als in een groep mogelijk.
  • De totale tijdsinvestering bedraagt ongeveer 45 uur. Door onze vernieuwde en gestructureerde werkwijze is het mogelijk om met een tijdsinvestering van 40 uur het portfolio te doorlopen. De overige +/-  5 uur wordt besteedt aan de intake, begeleidingsbijeenkomst, het criteriumgericht interview (CGI) en optioneel de mogelijkheid om deel te nemen aan de vragenuurtjes en online begeleiding. De (advies) doorlooptijd van het volledige EVC traject is 15 weken. Uitgaande van een tijdsinvestering van 4 uur per week, heeft de kandidaat 10 weken voor het vullen en indienen van het portfolio. In de resterende 5 weken wordt het portfolio beoordeeld, het CGI gesprek gevoerd en tenslotte het ervaringscertificaat opgemaakt.

Vervolg EVC-Traject

  • Wanneer het ervaringscertificaat aan dat je voldoende de competenties beheerst, kun je na verzilvering je registreren bij SKJ.
  • Het vakbekwaamheidsbewijs is het officiële bewijs dat je in de uitoefening van je werk voldoet aan de standaard die op het vakbekwaamheidsbewijs staat. Dit bewijs kun je bijvoorbeeld gebruiken bij sollicitaties. Het vakbekwaamheidsbewijs geeft ook toegang tot registratie in het beroepsregister jeugd en gezinsprofessional.
  • Naast het verzilveren van het EVC-certificaat  t.b.v. de registratie bij SKJ is het eventueel ook mogelijk om met een EVC-verklaring, alleen uitgegeven door HaKa,  een Hbo-opleiding (Social Work, uitstroomprofiel Jeugdzorgwerker) te volgen via het NCOI.  De duur van deze volledig erkende opleiding zal op individuele basis bepaalt worden, maar zal in de meeste gevallen beperkt blijven tot ca. 1,5-2 jaar.


Procedure

  • HaKa zal na betaling contact opnemen om afspraken te maken over het te volgen traject. O.a. worden hierbij de data besproken van de Intake, begeleidingsmomenten en mogelijk eindgesprek. Na het Intakegesprek zal de digitale omgeving worden aangemaakt waarvan de inloggegevens worden toegezonden.
  • Zowel de kandidaat als HaKa kunnen op basis van het Intakegesprek besluiten om het traject niet door te laten gaan. HaKa zal vervolgens binnen 10 dagen het volledig betaalde bedrag terugstorten.

 

Meer informatie is te vinden op de website van HaKa-evc.nl en de website van SKJ.


NB: de vermelde prijs is excl 21 % BTW 

Natuurlijk kan er altijd contact worden opgenomen met HaKa via info@haKa-competent.nl of telefonisch via 085-4012731

 

Back to evc

Uw bestelling

Totaal:€ 0,00

Betalen