Contactgegevens

Schoonhovenseveer 19

2964 GB Groot Ammers

+31 (0)85 4012733

Info@haka-content.nl


IBAN nummer

NL22ABNA0825441161

BTW nr. 8238.12.728.B.01

KVK nr 24482314

€ 2099,35

EVC-trajecten

Vakbekwame hbo sociaal werker

poppetje_stoot_omhoog_rechts_hugehumb

Toevoegen aan winkelwagen

Vakbekwame Sociaal Werker MBO

Het EVC op de beroepsstandaard Vakbekwame mbo Sociaal Werker is bestemd voor professionals die onder andere werken binnen de sector welzijn en maatschappelijke dienstverlening op mbo 4 niveau. Zij werken met groepen en individuen, die zich richten op het vergroten en het versterken van de zelfredzaamheid. De professional beschikt over verschillende competenties, zoals het aangaan van contacten, signaleren, ondersteunen bij regie voeren, mensen met elkaar verbinden, stimuleren tot participatie en actief burgerschap.

De deelnemer kan inzichtelijk maken welke competenties hij/zij beheerst en wat competenties zijn die hij/zij kan vergroten. De deelnemer kan na het afronden van het EVC traject zich registeren in het register van Sociaal werkers.

Meer informatie over het MBO EVC-traject treft u hier aan.


Vakbekwame Sociaal Werker HBO

Het EVC op de beroepsstandaard Vakbekwame hbo Sociaal Werker is bestemd voor professionals die onder andere werken binnen de sector welzijn en maatschappelijke dienstverlening op hbo niveau. Zij werken met groepen en individuen, die zich richten op het vergroten en het versterken van de zelfredzaamheid. De professional beschikt over verschillende competenties, zoals het aangaan van contacten, signaleren, ondersteunen bij regie voeren, mensen met elkaar verbinden, stimuleren tot participatie en actief burgerschap.

Dit EVC traject kan de deelnemer met meerdere doelen doorlopen. De deelnemer kan inzichtelijk maken welke competenties hij/zij beheerst en wat competenties zijn die hij/zij kan vergroten. De deelnemer kan na het afronden van het EVC traject zich registeren in het register van Sociaal werker *.
Een doel kan ook zijn een HBO diploma behalen zijn. HaKa heeft met het NCOIsamenwerkingsafspraken waardoor een kandidaat na het afronden van het EVC traject de
mogelijkheid krijgt om in +/- 2 jaar het hbo diploma Social Work te behalen.

* Tot maart 2022 spreekt het registerplein van een overgangsregeling, waarin men zich kan registreren op basis van voldoende werkervaring. Zie meer hierover in het registratiereglement sociaal werkers van het registerplein.

Voor dit EVC-traject dient men op het moment van starten minimaal één jaar in het sociale domein te werken op hbo-niveau.

Meer informatie over het HBO EVC-traject treft u hier aan.

Back to evc

Uw bestelling

Totaal:€ 0,00

Betalen