Contactgegevens

Schoonhovenseveer 19

2964 GB Groot Ammers

+31 (0)85 4012733

Info@haka-content.nl


IBAN nummer

NL22ABNA0825441161

BTW nr. 8238.12.728.B.01

KVK nr 24482314

€ 1490,00

EVC-trajecten

EVC vakbekwame Sociaal Werker MBO/HBO

poppetje_stoot_omhoog_rechts_hugehumb

Toevoegen aan winkelwagen

Wat is het doel van het EVC-traject

Dit EVC-traject kan de deelnemer op MBO- of HBO-niveau met meerdere doelen doorlopen. De deelnemer kan inzichtelijk maken welke competenties hij/zij beheerst en wat competenties zijn die hij/zij kan vergroten. De deelnemer kan na het afronden van het EVC-traject zich registeren in het register van Sociaal werkers. Een doel kan ook zijn een HBO diploma behalen. HaKa heeft met het NCOI samenwerkingsafspraken waardoor een kandidaat na het afronden van het EVC-traject de mogelijkheid krijgt om in +/- 2 jaar het hbo diploma Social Work te behalen. Het behalen van een diploma geldt NIET voor het EVC-traject op MBO-niveau.

Voorwaarden start EVC-traject

Voor dit EVC-traject dient men op het moment van starten minimaal één jaar in het sociale domein te werken op het juiste niveau (MBO of HBO).


Het EVC-traject

De EVC-procedure bestaat uit het opbouwen van een digitaal portfolio waarin de deelnemer aan de hand van recente casussen (max. één jaar oud) laat zien over alle competenties behorende bij de beroepsstandaard te beschikken en een Criteriumgericht Interview met inhoudsdeskundigen.

 • Aanmelden. Dit kan via het intakeformulier (deze wordt toegestuurd). Na ontvangst van dit formulier nodigen we je uit voor een startgesprek.
 • Intake/startbijeenkomst. In de bijeenkomst wordt toegelicht hoe het EVC-traject werkt en wat er verwacht wordt. In de bijeenkomst is er ruimte voor vragen. Er wordt ook besproken of je leefgebieden wilt opnemen in jouw traject. Zonder kosten kan de kandidaat besluiten om niet verder te gaan in het traject. De bijeenkomst duurt ongeveer 1 uur.
 • Opening digitale omgeving. Als je na de startbijeenkomst besluit het traject voort te zetten wordt er een digitale omgeving geopend. In de online omgeving ga je jouw digitale portfolio opbouwen. Deze staat zes maanden vanaf de startdatum open. Wanneer er verlenging nodig is, kan de online omgeving met nog eens zes maanden verlengd worden (kosten hiervoor zijn € 125,00).
 • Het traject is inclusief twee leefgebieden. Voor meer leefgebieden komen er extra kosten bij tw € 75,00 per leefgebied.
 • Tweede begeleiding. Na ongeveer een maand is er een tweede begeleidingsmoment waar je verdere instructie krijgt en vragen kunnen stellen over het vullen van het portfolio.
 • Digitale begeleiding. Tijdens het gehele traject is er online begeleiding. Je kunt aan de begeleider praktische vragen stellen over bijvoorbeeld de opbouw van het portfolio (de begeleider is geen inhoudelijk deskundige). Het streven is om binnen 3 werkdagen op vragen te antwoorden.
 • Instructievideo’s. Er zijn video’s beschikbaar over hoe je je portfolio moet vullen.
 • Online vragen uurtje. Wekelijks zijn er online vragen uurtjes waar je kan inloggen om vragen te stellen aan een begeleider.
 • Portfoliobeoordeling. Een procesassessor beoordeelt het portfolio. Hierbij wordt per criterium onderzocht of dit voldoende is aangetoond in het portfolio.
 • Criteriumgericht interview. Criteria die nog onvoldoende in het portfolio zijn aangetoond worden door een inhoudsassessor uitgevraagd in het CGI.
 • Rapportage. Alle beoordelingsinstrumenten worden meegenomen in de totale beoordeling. Dit wordt verwerkt in een ervaringscertificaat.
 • Registratie. De kandidaat wordt door HaKa geregistreerd bij het Nationaal kenniscentrum EVC (à € 12,50)

Duur

De (advies) doorlooptijd is ongeveer 20 weken met een gemiddelde totale belasting van ca. 80 uur.

 

Meer informatie is te vinden op de website van HaKa-evc.nl.NB: de vermelde prijs is excl 21 % BTW 

Natuurlijk kan er altijd contact worden opgenomen met HaKa via info@haKa-competent.nl of telefonisch via 085-401 27 31

 

Back to evc

Uw bestelling

Totaal:€ 0,00

Betalen