Contactgegevens

Schoonhovenseveer 19

2964 GB Groot Ammers

+31 (0)85 4012733

Info@haka-content.nl


IBAN nummer

NL22ABNA0825441161

BTW nr. 8238.12.728.B.01

KVK nr 24482314

€ 175,00
Met abonnement: € 160,00

E-Learning

Autismespectrumstoornissen (ASS)

autisme_hugehumb

Toevoegen aan winkelwagen

Deze opleiding is bestemd voor cliëntondersteuners die meer willen weten over doelgericht denken en werken bij hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen met een stoornis binnen het autistisch spectrum, maar ook bij hulp aan en begeleiding van ouders met kinderen met een autismespectrumstoornis. De nadruk ligt op wat het voor de cliënt en zijn naasten betekent om hiermee te maken te krijgen en wat dit vervolgens betekent voor het handelen van de cliëntondersteuner.

Deze e-learning richt zich op het vergroten van kennis op het gebied van het herkennen van en omgaan met kinderen, jongeren en volwassenen met een stoornis binnen het autismespectrum. Door het uitvoeren van de eindopdracht in de praktijk oefen je met de opgedane kennis. Vragen zoals: wat is ASS, welke beperkingen kunnen mensen met ASS ervaren, hoe wordt informatie verwerkt in de hersenen bij mensen met ASS en hoe en door wie kan een diagnose worden gesteld, kunnen aan het einde van de opleiding worden beantwoord. Ook krijg je tips hoe je het beste kunt omgaan met mensen met ASS, waar je op kunt letten in de communicatie en bij wie je terecht kunt voor vragen en advies op het gebied van een ASS.


Meer informatie over deze e-learning treft u hier aan.

Let op: deze aankoop geeft u toegang tot de opleiding gedurende de maand van aankoop + de twee volledige volgende maanden.

Terug naar e-learning

Uw bestelling

Totaal:€ 0,00

Betalen