Contactgegevens

Schoonhovenseveer 19

2964 GB Groot Ammers

+31 (0)85 4012733

Info@haka-content.nl


IBAN nummer

NL22ABNA0825441161

BTW nr. 8238.12.728.B.01

KVK nr 24482314

€ 155,00
Met abonnement: € 140,00

E-Learning

ReflectieLab voor jeugd- en gezinsprofessionals

poppetje_haka_houding_hugehumb

Toevoegen aan winkelwagen

Deze opleiding is bedoeld voor professionals in het sociaal domein, zoals jongerenwerkers, jeugd- & gezinswerkers en overige sociaal werkers. Het doel van deze opleiding is je passende handvatten en tools aan te reiken om te leren reflecteren.

Als professional in het sociaal domein ben je jezelf continu aan het ontwikkelen. Reflectie op je eigen functioneren is een belangrijk instrument om te blijven leren, je handelen te verbeteren en je werkervaring te verdiepen. Reflectie vergroot je vakmanschap en professionele autonomie. Vergelijk het met het regelmatig updaten van je computer. Anders loopt deze vast of werk je met verouderde programma’s; dat wil je niet en dat werkt niet. Als professional in de sociale sector werk je met/via jezelf, dus regelmatig jezelf updaten is nodig, om bij te blijven, jezelf te ontwikkelen en te blijven leren.

Reflectie op de werkvloer wordt in allerlei vormen gepraktiseerd: werkbegeleiding, intervisie, supervisie, casuïstiekbespreking, collegiale consultatie en wandelganggesprekken.

Bij reflectie staat jouw persoonlijke leervraag centraal en kan een casus gebruikt worden om deze leervraag te verduidelijken en uit te werken. Persoonlijke leervragen kunnen zijn: wat zijn mijn dilemma’s, hoe kom ik tot besluiten, hoe verantwoord ik mijn werk, ben ik goed op de hoogte, wat kan ik niet, wat vind ik moeilijk en wat heb ik te leren?


Meer informatie over deze e-learning treft u hier aan.

Let op: deze aankoop geeft u toegang tot de opleiding gedurende de maand van aankoop + de twee volledige volgende maanden.

Terug naar e-learning

Uw bestelling

Totaal:€ 0,00

Betalen