Contactgegevens

Schoonhovenseveer 19

2964 GB Groot Ammers

+31 (0)85 4012733

Info@haka-content.nl


IBAN nummer

NL22ABNA0825441161

BTW nr. 8238.12.728.B.01

KVK nr 24482314

€ 60,00
Met abonnement: € 10,00

E-Learning

Persoonlijke ontwikkeling jeugd- en gezinsprofessional

persoonlijke-ontwikkeling_hugehumb

Toevoegen aan winkelwagen

Bij Persoonlijke ontwikkeling krijgt de deelnemer inzicht in zijn eigen kwaliteiten en ontwikkelpunten. Van hieruit worden doelen gesteld waaraan hij/zij wil gaan werken in de komende periode en op welke manier. De e-learning is bestemd voor jeugdzorgwerkers.

De opleiding start met het uitvoeren van de 360 º feedback. Hiervoor zoekt de deelnemer (minimaal) drie mensen van wie hij/zij graag feedback wil over zijn/haar functioneren. Aan de hand van deze feedback maakt de deelnemer voor zichzelf een analyse, waaruit duidelijk wordt welke onderdelen van het werk hij/zij goed beheerst en welke minder goed. Vervolgens bepaalt de deelnemer aan welke punten hij/zij de komende periode wil werken en vult deze doelen in diens ontwikkelplan in en werkt deze verder uit.

De opleiding Persoonlijke ontwikkeling bestaat uit:

Introductie
360 º feedback
Analyse en ontwikkelplan

Na het afronden van de opleiding ontvangt de deelnemer een certificaat. Dit certificaat kan hij/zij uploaden in het portfolio van zowel Stichting Kwalitietsregister Jeugd (SKJ) als Registerplein om de registerpunten te verzilveren.

De opleiding is geaccrediteerd door zowel Stichting Kwalitietsregister Jeugd (SKJ) als Registerplein en levert bij bieden 5 registerpunten op voor cliëntondersteuners die hier geregistreerd staan.

Terug naar e-learning

Uw bestelling

Totaal:€ 0,00

Betalen